Hogyan lehet teljesen törölni az adatokat az adatvédelmi szivárgás elkerülése érdekében az iPhone-on

Hogyan lehet teljesen törölni az adatokat az adatvédelmi szivárgás elkerülése érdekében az iPhone-on

Ha arra gondolsz eladás vagy kereskedés a jelenlegi iPhone-on az iPhone 6S kiadása előtt , valószínűleg tudja, hogy meg kell törölnie az eszközét, mielőtt a vevő szabadon és tisztán használhatja. Az iPhone előkészítése viszonteladáshoz korábban szinte ugyanolyan egyszerű volt, mint a reset gomb megnyomása az iPhone beállítási menüjében. De a gyári visszaállítás valóban véglegesen törli az összes adatot? Az adatvédelem mindenkinek aggodalomra ad okot. Nagyon fontos, hogy törölje az érzékeny adatokat iPhone-ról, iPadről vagy iPodról, mielőtt eladná őket egy idegen számára. Szóval elindultam a Google-hez, és kerestem a számomra legideálisabbat.

Az összes iPhone-adat törlésének általános módja a gyári visszaállítás.

Az iPhone, iPad vagy iPod Touch törléséhez indítsa el a Beállítások alkalmazást iPhone vagy iPad kezdőképernyőjén, érintse meg az Általános elemet, görgessen egészen az aljáig, és érintse meg a Visszaállítás, majd az Összes tartalom és beállítás törlése elemet. Érintse meg újra az iPhone törlése gombot a megerősítéshez, adja meg a jelszavát, és adja meg az Apple ID jelszavát az Aktiválás és deaktiválásAz iPhone keresése kikapcsoláshoz kikapcsoláshoz).

Miután a törlési folyamat befejeződött, azt gondolhatja, hogy a beállítást új eszközként, egy másik biztonsági másolatból történő visszaállításként, vagy gond nélkül odaadhatja vagy eladhatja másnak.Hirdető



Ez nem hosszú és rövid, mivel nem csak azt akartam, hogy egyszerűen megbizonyosodjak arról, hogy rendben van.



Az igazság az, hogy később rájöttem, hogy a gyári beállítások visszaállítása iPhone-on egyszerűen nem elegendő az adatok eltávolításához. Többre van szükséged. És talán egy profi romboló megtenné, hogy biztosítsa az Ön adatainak biztonságát, függetlenül attól, hogy később kinek a kezébe kerül.

Nagyon hatékony módszer az adatok végleges törlésére az iPhone készülékről

iMyfone Umate Pro (Mac-en és Windowson is elérhető) az egyik legjobb eszköz az iPhone eredeti tartalmának teljes felülírására, hogy véglegesen törölhető legyen. 3 törlési módot használ a különböző adatok végleges törléséhez. Ezzel a szoftverrel biztos lehet benne, hogy adatai nem kerülnek rossz kezekbe, különösen akkor sem, ha a telefont eladják, vagy ha iPhone adat-helyreállító szoftvert használnak rajta. Az iMyfone Umate Pro által törölt adatok véglegesen törlődnek.Hirdető



Ezenkívül három biztonsági szint létezik az adatok törléséhez: alacsony, közepes, magas szintű, kiválaszthatja az Önnek megfelelő módot. A teljes törlési folyamat több időt vesz igénybe egy magasabb szint eléréséhez.

Az iPhone összes tartalmának és beállításának törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:



1: Töltse le és futtassa az iMyfone Umate Pro programot a megadott linkről [ ablakok | Mac ] számítógépén, majd csatlakoztassa az iPhone készüléket.Hirdető

2: Válassza az Összes adat törlése módot.

3: Kattintson a gombra Törli , a program elkezdi elemezni az eszközét. Kérjük, ne húzza ki a készüléket a vizsgálat során.

  1. Amikor a beolvasás befejeződött, kezdje meg az adatok törlését. Írja be Töröl a megjelenő mezőbe, és megerősíti szándékát.

A törlési folyamat eltart egy ideig, ezért inkább vegyen egy kávét, és ne működtesse az iPhone-t a folyamat során. Ha a folyamat véget ér, akkor a személyes adatai teljesen eltűntek, és egyetlen adat-helyreállító eszköz sem tudja helyreállítani őket , még iMyfone D-Back .Hirdető

Felhívjuk figyelmét, hogy a törlési folyamat sikeres lebonyolításához le kell tiltani az iPhone keresését. Irány át Beállítások -> iCloud -> Találd meg az iPhone-omat -> Kapcsolja a Find My iPhone-ra Ki -> Adja meg Apple azonosítóját Jelszó lekapcsolni.

Ha úgy gondolja, hogy túl nagy az iPhone teljes törlése, akkor szelektíven törölhet bizonyos fájlokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok teljesen eltűntek, ha továbblép a Törölt fájlok törlése vagy az Eraser Private Data lehetőségre.

A szoftver által kínált funkcionális jellemzőkHirdető

  • Törölhet mindenféle iPhone fájlt, beleértve az üzeneteket, fényképeket, videókat, névjegyeket, a Safari előzményeit stb
  • Keresse meg és törölje a korábban törölt fájlokat véglegesen
  • Véglegesen törölje az iPhone jelenlegi adatait, hogy azokat ne lehessen visszaállítani
  • Teljesen törölje az összes adatot az iPhone-ról, hogy újonnan elkészülhessen
  • 1 kattintással tisztítsa meg iPhone-ját, hogy hatalmas helyet takarítson meg iPhone-jának

Kiemelt fotóhitel: https://picjumbo.com/download/?d=HNCK3991.jpg&n=workspace-desk-from-above via picjumbo.com